Informatie

Werkwijze fotoreportage buiten

 

Wilt u graag een fotoreportage boeken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier onder het kopje ‘contact’. Geef daarbij uw wensen aan, aan de hand daarvan spreken we samen een datum, tijd en locatie af.


Hoe lang een fotoreportage duurt is afhankelijk van meerdere factoren. Werken met dieren vergt vaak wat geduld, maar het dier overvragen is ook niet de bedoeling. Het is in ieder geval niet de bedoeling dat ik onnodig aanwezig ben, zorg dus dat uw dier gewassen/geborsteld/gevlochten is voor ik arriveer.


 

Werkwijze fotoreportage in de studio (op dit moment alleen honden)

Bij een fotoreportage in de studio zijn we niet afhankelijk van het weer. Neem contact met mij op via het contactformulier en dan spreken we een datum en een tijd af. Het is handig als uw hond het commando zit en blijf kent. De studio bevindt zich in de garage aan mijn huis. Parkeren kan gratis op ons erf. Heeft u een ander dier wat u graag in de studio op de foto wilt laten zetten? Neem ook dan contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.


Na de fotoreportage
 

Na de fotoreportage ga ik thuis aan de slag met de foto's. U ontvangt binnen 7 dagen een voorproefje en een link naar een persoonlijke nabestelpagina. De uitgezochte foto's ontvangt u vervolgens volledig nabewerkt binnen 14 dagen.

U gaat bij het boeken van een fotoreportage automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

 

© 2020 by Britt Sibie Fotografie

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring