© 2018 by Britt Sibie Fotografie

Algemene Voorwaarden

Informatie

Werkwijze fotoreportage buiten

 

Wilt u graag een fotoreportage boeken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier onder het kopje ‘contact’. Laat daarin weten om wat voor dier het gaat en wat uw wensen zijn. We spreken dan een datum, tijd en locatie af. Als het op de afgesproken dag slecht weer is verplaatsen we de afspraak.


Hoe lang een fotoreportage duurt is afhankelijk van meerdere factoren. Ik vind het belangrijk om rekening te houden met het dier en het dier niet te overvragen.


 

Werkwijze fotoreportage in de studio (op dit moment alleen honden)

Bij een fotoreportage in de studio zijn we niet afhankelijk van het weer. Neem contact met mij op via het contactformulier en dan spreken we een datum en een tijd af. Het is handig als uw hond het commando zit en blijf kent. De studio bevindt zich in de garage aan mijn huis. Parkeren kan gratis op ons erf. Heeft u een ander dier wat u graag in de studio op de foto wilt laten zetten? Neem ook dan contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.


Na de fotoreportage
 

Na de fotoreportage ga ik thuis aan de slag met de foto's. Je ontvangt binnen twee weken per e-mail een link waarvandaan de foto’s te downloaden zijn.